KINDEROPVANG, BUITENSCHOOLSE OPVANG EN PEUTEREDUCATIE

SKOLO biedt bij vijf basisscholen in Losser en Overdinkel mogelijkheden voor kinderopvang, buitenschoolse opvang en voorschoolse peutereducatie VVE.

In samenwerking met Humankind heeft SKOLO bij Basisschool Pax Christi in Overdinkel een volledig kindcentrum ingericht voor de opvang van kinderen 0-12 jaar. In het moderne gebouw OCARINA naast de school kunnen baby’s en jonge kinderen worden opgevangen. Kinderen van 2-4 jaar kunnen daar voorschoolse peutereducatie krijgen. Tevens is buitenschoolse opvang voor alle leeftijden mogelijk.

In samenwerking met Kindcentrum Supertof is er de mogelijkheid van inpandige buitenschoolse opvang in Basisschool De Martinus (locatie Sietse) aan het Keizerskroon en in Basisschool Veldzijde (locatie Niels Holgersson) aan het Ericahof in Losser.

Voor buitenschoolse opvang in Basisschool De Verrekijker en Basisschool De Wegwijzer kunt u gebruik maken van de opvangmogelijkheden bij Losserse aanbieders: Kosmo (voorheen Columbus Junior) en Kindcentrum Supertof.

Kindcentrum Supertof verzorgt in locatie Calimero aan de Sperwerstraat in Losser de voorschoolse (VVE) peutereducatie voor de Losserse kinderen. Dit gebouw staat bij Basisschool De Wegwijzer. Kinderen van 2-4 jaar worden daar begeleid door deskundig opgeleid personeel. Als het kind 4 jaar is kunnen de ouders een eigen keuze maken voor een basisschool.

Scholen

Organisatie

Contactgegevens

De Martinus Locatie: SIETSE
VSO BSO Kindcentrum Supertof
www.kindcentrum-supertof.nl
Veldzijde Locatie: NIELS HOLGERSSON
BSO Kindcentrum Supertof
www.kindcentrum-supertof.nl
De Wegwijzer Locatie: CALIMERO
Peutereducatie VVE Kinderopvang Losser
BSO: Kindcentrum Supertof of Kosmo
(voorheen Columbus Junior)
www.kindcentrum-supertof.nl
www.kosmo.nl
De Verrekijker Externe BSO Kosmo (voorheen Columbus Junior) nabij schoolgebouw of
Kindcentrum Supertof
www.kosmo.nl

www.kindcentrum-supertof.nl

Pax Christi Locatie: OCARINA
Kinderopvang 0-12 jaar VSO BSO peutereducatie VVE van Humankind
 www.humankind.nl
T 053 4800020

Op de websites van de basisscholen en onze partners in de kinderopvang kunt u informatie krijgen over de geboden mogelijkheden. Binnen de gemeente Losser hebben alle schoolbesturen een convenant gesloten met de lokale kinderopvangorganisaties voor buitenschoolse opvang. In dit convenant staan afspraken zoals kosten, tijden en kwaliteit van de opvang en het vervoer van de leerlingen. Door het afsluiten van het convenant voldoet het bestuur aan de wettelijke zorgplicht voor de opvang van kinderen voor en na schooltijd. Voor informatie kunt u ook de schooldirecties benaderen.