4-jarige

Leerlingen zijn vanaf de dag na hun 4e verjaardag welkom op school. Ouders/verzorgers die hun kind willen aanmelden, kunnen op elk moment in het schooljaar een afspraak maken met de directie van de school. Zij ontvangen u graag voor een gesprek en rondleiding op de school, waar u alle gewenste informatie krijgt. Na de aanmelding wordt uw kind ingeschreven op de school. De ouders/verzorgers worden gevraagd enkele gegevens te verstrekken middels het invullen van een vragenlijst.

Instromers

Kinderen die van een andere school willen instromen zijn ook van harte welkom. Zij kunnen voor de definitieve plaatsing een aantal dagdelen meedraaien ter kennismaking in de nieuwe groep. Ouders/verzorgers kunnen ook hiervoor op ieder moment gedurende het schooljaar contact opnemen met de directie van de school.

De leerplicht voor kinderen bestaat vanaf het 5e jaar. Kinderen zijn toelaatbaar op onze scholen vanaf hun 4e jaar. In principe kan iedere ouder/verzorger een kind op onze scholen aanmelden. De scholen staan ook open voor alle niet-katholieke leerlingen die de grondslag van de school respecteren. Voor de toelating van leerlingen met een onderwijsbeperking of handicap neemt de directie van de school formeel de beslissing.

Meer informatie over het aanmeldingsbeleid is verkrijgbaar bij de directie van de school.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.