Naar het bestuursbureau van SKOLO, Gronausestraat 57 te Losser

Vanuit Oldenzaal  (A1)

U volgt de A1 richting Hengelo/Oldenzaal en neemt de afslag Losser/Oldenzaal (bij herkenbaar MC Donaldsembleem!). U volgt de borden richting Losser. U rijdt richting het centrum van Losser – u gaat bij de eerste rotonde langs de Maria Geboorte Kerk – u rijdt door en steekt recht over – bij de Rabobank rechts aanhouden. Direct na de splitsing is het bestuursbureau gevestigd, aan de linkerkant in het tweede deel van het Rabobankgebouw. U kunt uw auto parkeren langs de Gronausestraat (blauwe parkeerzone). De ingang van het bureau is tegenover de fietsenwinkel.

Vanuit Enschede

U rijdt richting het centrum van Losser – u gaat bij de eerste rotonde langs de Maria Geboorte Kerk– u rijdt door en steekt recht over – bij de Rabobank rechts aanhouden. Het bestuursbureau is gevestigd aan de linkerkant in het tweede deel van het Rabobank-gebouw. U kunt uw auto parkeren langs de Gronausestraat (blauwe parkeerzone). De ingang van het bureau is tegenover de fietsenwinkel.

Vanuit Glanerbrug

Vanaf de Gronausestraat gaat u bij het verkeerslicht rechtsaf richting Losser (zie ANWB-bord) – u rijdt rechtdoor over het spoor tot aan T-splitsing – daar gaat u rechtsaf. U komt Losser bij de rotonde binnen – u rijdt rechtdoor – na 500 meter bij de volgende rotonde weer rechtdoor. Bij de splitsing houdt u links aan en ziet u rechts een groot gebouw, met o.a. de Rabobank. In het tweede gedeelte aan de rechterkant is het bestuursbureau gevestigd. U kunt uw auto parkeren langs de Gronausestraat (blauwe parkeerzone). De ingang van het bureau is tegenover de fietsenwinkel.